31 (0)10 210 8790

WAAR WACHT JE OP?

Wij hebben mooie projecten en uitdagende functies bij de beste werk- en opdrachtgevers. Jij hebt talent.

Bekijk onze vacatures

WAAR WACHT JE OP?

Wij hebben mooie projecten en uitdagende functies bij de beste werk- en opdrachtgevers. Jij hebt talent.

Bekijk onze vacatures

IF SOLUTIONS:
Matching in IT en Finance
De juiste professional op de juiste plek

Kandidaat

Ben je een door de wol geverfde specialist met een bak ervaring die precies weet wat de volgende stap moet zijn? Of sta je juist nog aan het begin van je loopbaan en zoek je de beste plek om je tanden in te zetten? Waar je ook staat in je carrière: IF Solutions biedt de juiste ingang op het juiste moment. Voor vast of tijdelijk werk. In loondienst of zelfstandig. Maar altijd bij grote en middelgrote (inter)nationale bedrijven in heel Nederland. 

Opdrachtgever

Als je op zoek bent naar het juiste talent op de juiste plek binnen je organisatie, zijn wij jouw match. IF Solutions neemt je het proces van recruitment geheel uit handen. Van werving en selectie tot detachering, payrolling en vaste betrekkingen. Met een persoonlijke benadering en wederzijds vertrouwen als uitgangspunt garanderen we flexibele oplossingen, lage overheadkosten en complete documentatie. 

De kracht van IF Solutions

De juiste professionals op de juiste plek: dat is waarin we excelleren. Elke dag zoeken, vinden en begeleiden we talent, volgen we nauwlettend de marktontwikkelingen en breiden we ons netwerk uit. Hierdoor hebben onze kandidaten binnen no-time een goede baan of interessante opdracht. En zijn onze opdrachtgevers een fractie van de tijd kwijt aan het werven van de beste specialisten. Een pure win-winsituatie die zich direct uitbetaalt in bedrijfscontinuïteit en een onderscheidende concurrentiepositie op de lange termijn.

Of je nu een functie of een specialist zoekt: IF Solutions maakt de match en verzorgt het complete proces, van selectie tot salarisadministratie. Zodat onze kandidaten zo snel mogelijk aan de slag kunnen en onze opdrachtgevers direct profiteren van hun talenten. 

De wereld van ICT en finance kent voor ons geen geheimen. We weten wat er speelt en welke kant het op gaat. Dat zie je ook terug in de selectie van onze specialisten. Met als resultaat dat je zelfs binnen deze razendsnel veranderende markt verzekerd bent van een match die je bedrijf of carrière verder helpt. 

Laat ons weten wat je zoekt
Heb je een passende vacature gevonden? Of ben je juist een opdrachtgever die een geschikte kandidaat zoekt? Neem gerust contact met ons op. Er gaat niets boven een persoonlijk gesprek waarin je wensen, uitdagingen, talenten en specialismen aan bod komen. Bel of mail en laat ons weten wat je zoekt. 
Copyright © 2024 IF-Solutions   |  Sitemap   |  Privacyverklaring   |  Algemene voorwaarden
IF-Solutions gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close